2014. október 17., péntek

kis fekete ruha/ little black dress


Péntek és szombat estére most egy örök klasszikust ajánlunk nektek: a kis fekete ruhát. 
Biztos mindenkinek található egy a szekrényében, vagy ha még nem, akkor nagy valószínűséggel fog. Bemutatásra nyilván nem szorul, de el kell mondanom, hogy egy ilyen darab mindig jó választás, a koktélruhák jolly jokere. Időtlen, karcsúsít és szinte bármivel kombinálható. Szerencsére az üzletekben széles a választék, így mindenki talál alkatához illő fazonút.
Amit most láthattok egy szűk, alakot kiemelő szabású, szépen dekoltált kis fekete ruha. Övvel viselve még jobban ráerősít a homokóra-hatásra. (Egyébként otthon nekem is van egy pont ugyanilyenem :D ) Köszönet érte Grétinek!

For Friday and Saturday night we offer you now an eternal classic: the little black dress.
Sure everyone has it in her wardrobe, or even if not, it certainly would. Obviously it doesn't need to be presented, but I have to say, this piece is always a good choise, the jolly joker of cocktail dresses. Timeless, slimming, and can be combined with almost everything. Fortunately there is wide selection at shops, so everyone can find a dress fit well with her shape. 
You can see now a tight, figure-fit little black dress with nice neckline. Wear with a belt it gives more hourglass-effect. (Otherwise I have exactly the same dress at home :D) Thanks to Gréti!

dress/ ruha: F&F
öv/belt: F&F
magassarkú/ heels: piac/ market
fülbevaló/ earrings: Swarovski
nyaklánc/ necklace: Swarovski
karkötő/ bracelet: Horvátországból/ from Croatia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése